17 nagrad za ASUSove naprave na sejmu CES 2014

By Marko G., Februar 15, 2014

Asus CES 2014

Asus CES 2014

Podjetje ASUS je na sejmu CES 2014 prejelo kar 17 nagrad za svoje izdelke. Strokovno žirijo je najbolj navdušila vsestranska naprava ASUS Transformer Book Trio, ki je prejela nagrado za najboljšo inovacijo (2014 CES Best of Innovations) v kategoriji računalniške opreme.

Bera nagrad, ki so romale v roke tajvanskega proizvajalca ASUS, je rezultat nenehnih prizadevanj za ustvarjanje kar najbolj uporabniku prilagojenih naprav. Vrsta inovacij namreč skrbi za čim bolj enostavno in pristno uporabniško izkušnjo pri rabi naprav, njihovih funkcij in storitev. Sejem potrošniške elektronike CES 2014 je še enkrat več potrdil, da ASUS ne blesti le na področju inženirskih rešitev, temveč obvlada tudi dizajn strojne in programske opreme ter prilagajanje interakcije naprav z uporabnikom.

Nagrada za najboljšo inovacijo med računalniki
ASUS Transformer Book Trio se lahko pohvali z eno najprestižnejših nagrad s sejma CES, saj je prejel nagrado za najboljšo inovacijo (2014 CES Best of Innovations) v kategoriji računalniške opreme. Gre za ultraprenosno napravo, ki lahko deluje kot 11,6-palčna tablica

ASUS Transformer Book Trio

ASUS Transformer Book Trio

, prenosnik ali namizni računalnik, hkrati pa uporabniku omogoča tudi izbiro med rabo operacijskega sistema Android ali Windows 8.

Širok nabor nagrajencev
ASUSovi izdelki so na sejmu CES 2014 prejeli skupaj 17 nagrad v šestih kategorijah, s čimer so še izboljšali lanski dosežek (15 nagrad). Ultraprenosni računalnik ASUS Zenbook je prejel nagrado za odličen računalnik, saj je izstopal ne le po tanki in privlačni zunanjosti, temveč tudi po izjemnosti vgrajenih komponent. Lahki prenosnik tako ob 13,3-palčnem na dotik občutljivem zaslonu ločljivosti 2560 x 1440 pik uporabniku nudi tudi izjemne zmogljivosti Intelovih procesorjev Core ter pogonov SSD.

V kategoriji dodatkov za računalnike je zablestel računalniški monitor ASUS MB168, ki je sodnike prepričal s svojo tankostjo ter možnostjo prejema električne energije ter video signala kar preko standardnega kabla USB 3.0.

Žirija je bila navdušena tudi nad dodatkom Miracast Dongle, ki je prejel nagrado v kategoriji prenosnik multimedijskih predvajalnikov in dodatkov. ASUS Miracast Dongle, ki po zunanji obliki spominja na flomaster, v izjemno kompaktnem ohišju omogoča rešitev za brezžično prenašanje video vsebin v polni visoki ločljivosti ter fotografij iz mobilnih naprav na sodobne digitalne televizorje ali računalniške monitorje.

Med nagrajenimi napravami najdemo še prenosnik ASUS N550, igričarski prenosnik ASUS ROG G750, grafično kartico ASUS ROG Poseidon GTX 770, vsestranski namizni računalnik ASUS ET2321 AiO PC, prenosna LED-projektorja ASUS P2B in ASUS S1, miško ASUS VivoMouse, rešitev ASUS NFC Express, zvočni sistem ASUS SBW-S1 ter omrežne rešitve ASUS RT-AC87U in ASUS DSL-AC68U. Nagrado v kategoriji programske opreme je prejela tudi rešitev ASUS AiCloud 2.0.

www.asus.com
About ASUS
ASUS is a worldwide top-three consumer notebook vendor and maker of the world’s best-selling, most award-winning, motherboards. A leading enterprise in the new digital era, ASUS designs and manufactures products that perfectly meet the needs of today’s digital home and office, with a broad portfolio that includes motherboards, graphics cards, optical drives, displays, desktop and all-in-one PCs, notebooks, netbooks, servers, multimedia devices, wireless solutions, networking devices, tablets and smartphones. Driven by innovation and committed to quality, ASUS won 4,168 awards in 2012 and is widely credited with revolutionizing the PC industry with its Eee PCT. ASUS has more than 12,500 employees around the globe with a world-class R&D team of 3,800 engineers. Company revenue for 2012 was approximately US$14 billion.

Enhanced by Zemanta

What do you think?

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *