LG predstavil tretjo generacijo pametnih telefonov iz družine L SeriesIII

By Marko G., Marec 2, 2014

Družina_LG_L_series_III  Barcelona, 27. februar 2014 – Družba LG Mobile je na sejmu Mobile World Congress (MWC) 2014 v Barceloni predstavila tretjo generacijo pametnih telefonov iz družine L SeriesIII. Novi telefoni sledijo pristopu privlačnega, a še vedno minimalističnega dizajna in dobrih zmogljivosti, torej lastnostim, ki so všeč velikemu številu uporabnikov. LG Mobile je na omenjenem sejmu prejel tudi nagrado organizacije GSMA za najbolj inovativnega proizvajalca mobilnih naprav.

LG-jevi oblikovalci so se pri snovanju nove družine pametnih telefonov L SeriesIII zgledovali po nekaterih elementih iz premijske družine G, hkrati pa ohranili preprostost in praktičnost, ki je krasila njihove predhodnike. Čist dizajn, natančna izdelava ter kovinsko ogrodje ohišja prinašajo novo dimenzijo kakovosti v srednji razred pametnih telefonov. Z zaščitnimi prevlekami, poimenovanimi QuickWindow, ki so na voljo v treh živih barvah, je LG pametno rabo mobilnih tehnologij razširil še na področje dodatkov. ZaščitneLG_telefoni_predstavljeni_na_MWC prevleke telefonov ne ščitijo le pred udarci in padci, temveč jim izrez v obliki okna omogoča tudi hiter pregled nad klici, uro, vremenom in drugimi ključnimi informacijami, ki jih uporabnik pogosteje uporablja. In to brez potrebe po odpiranju zaščitne prevleke.

Vsi modeli iz družine telefonov L SeriesIII imajo nameščeno najnovejšo različico operacijskega sistema Android 4.4 KitKat, s katerim prav tako izstopajo iz povprečja svojega tržnega segmenta. Privlačen in intuitiven uporabniški vmesnik ni le lep, temveč prinaša vrsto uporabnih funkcij, ki še bolje izkoristijo strojne zmogljivosti novih telefonov.

“Družina telefonov L SeriesIII  ne prinaša le prenovljene podobe, temveč se premijskim modelom približa tudi po sami funkcionalnosti. V LG-ju želimo kakovostno uporabniško izkušnjo življenja, dela in zabave s pametnimi mobilnimi telefoni približati kar največjemu številu ljudi. Prepričani smo, da bodo modLG_nagrada_za_inovativnost_MWC2014eli iz družine L SeriesIII  izjemno uspešni med uporabniki, ki si želijo dober in lep pameten telefon, a zanj ne želijo ali morejo odšteti ogromno denarja,” je povedal predsednik in CEO družbe LG mobile dr. Jong-seok Park.

Tehnični podatki za LG L90:
–  procesor: štirijedrni 1,2 GHz
–  zaslon: 4,7-palčni IPS (960 x 540) qHD
–  pomnilnik: 8 GB / 1 GB RAM
–  kamera: 8,0 MP / 1,3 MP
–  baterija: 2540 mAh
–  operacijski sistem: Android 4.4 KitKat
–  mere: 131,6 x 66,0 x 9,7 mm
–  omrežje: 3G (HSPA+21Mbps)

Tehnični podatki za LG L70:
–  procesor: dvojedrni 1,2 GHz
–  zaslon: 4,5-palčni IPS (800 x 400)
–  pomnilnik: 4 GB / 1 GB RAM
–  kamera: 8,0 MP ali 5,0MP / VGA (odvisno od tržišča)
–  baterija: 2100 mAh
–  operacijski sistem: Android 4.4 KitKat
–  mere: 127,2 x 66,8 x 9,5 mm
–  omrežje: 3G (HSPA+21Mbps)

Tehnični podatki za LG L40:
–  procesor: dvojedrni 1,2 GHz
–  zaslon: 3,5-palčni (480 x 320)
–  pomnilnik: 4 GB / 512 MB RAM
–  kamera: 3,0 MP
–  baterija: 1700 mAh
–  operacijski sistem: Android 4.4 KitKat
–  mere: 109,4 x 59,0 x 11,9 mm
–  omrežje: 3G (HSDPA+14.4Mbps)

Enhanced by Zemanta

What do you think?

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *